Szőke Pincészet logo

A Szőke Pincészet által gyártott borokat és a honlap tartalmát csak nagykorúaknak ajánljuk.

Cégünk felelősen végez marketing és promóciós aktivitásokat, ennek értelmében a honlap minden látogatójának a törvényileg előírt alkoholfogyasztási korhatár felett kell lennie.

Elmúltam 18 éves
NEM múltam el 18 éves

Idén is várunk mindenkit a Halasi Borudvarban

A Nyárindító Főtérpartyval kiegészülve kóstolhatjuk a borokat
Idén is várunk mindenkit a Halasi Borudvarban

Ezen a hétvégén újra lehetőségünk nyílik városunk legimpozánsabb helyén, a városháza udvarában körbe kóstolni a környék termelőinek új évjáratát. 15 pincészet, 1 pálinkaház és rengeteg program várja az érdeklődőket. A rendezvény kiegészül a Városnapi Nyárindító Főtérpartyval, ami külön színpaddal terjeszti ki a hétvége eseményeit!

A pénteki napon 17:45-től Pro Vino díjat ad át a Kiskunhalasi Borrend, majd ünnepélyes ceremónián kerül sor az új borrendi tag avatására.

A főtéren lévő színpadra várják az X-faktor nyertes Kocsis Paulinát, Fazekas Esztert és a Supergroupot, valamint jön a Nemazalány x Sofi formáció.

Egész hétvégén várjuk az érdeklődőket, fogyasszanak bátran a Chardonnyénkból, Cserszeginkből, Kékfrankos rosenkból, a vörösborok kedvelői pedig kiváló élményt kaphatnak Cabernet Sauvignon kóstolásával, vagy a félédes Pinot Noir fogyasztásával.