Szőke Pincészet logo

A Szőke Pincészet által gyártott borokat és a honlap tartalmát csak nagykorúaknak ajánljuk.

Cégünk felelősen végez marketing és promóciós aktivitásokat, ennek értelmében a honlap minden látogatójának a törvényileg előírt alkoholfogyasztási korhatár felett kell lennie.

Elmúltam 18 éves
NEM múltam el 18 éves

2 év kihagyás után végre újra Halasi Borudvar!

2 év kihagyás után végre újra Halasi Borudvar!
2 év kihagyás után végre újra Halasi Borudvar!

Idén, 2 év kihagyás után végre újra megrendezésre került a 2007 óta minden évben remek kikapcsolódási lehetőséget kínáló Halasi Borudvar. A Város Napja rendezvénysorozat részeként új helyszínen, megújult formában vártuk a borfogyasztó közönséget a Városháza udvarában, immár 13 pavilonnal!

A Borudvar fergeteges hangulatban telt, mindenki kereste a lehetőséget a jó borok kóstolására, a talpalávalót pedig már a jól ismert, Halasra nagy örömmel visszajáró előadók szolgáltatták.

A korona vírus sajnos nem adott számunkra megfelelő alkalmat új címkecsaládunk bemutatására, most viszont lehetőségünk nyílt az új, egységes képet adó, borainkhoz méltó öltözet prezentálására. A közönség szerencsére pozitív fogadtatásban részesítette az új címkéket, amiket már a Kiskunhalas környéki itallerakatokban is bárki megtalál, ha igénye támad a friss, gyümölcsös, halasi borokra.